29 juni 2008

Geslaagd!

Ik ben geslaagd! Ook al wil ik nog wel een paar aanpassingen maken aan mijn film voordat ik hem op internet zet. De afgelopen weken waren erg druk. We hadden de beoordeling, de uitslag, voorbereidingen voor de Chassé presentatie, voorbereidingen voor de EXPO, diploma uitreiking en natuurlijk een paar dagen bij komen van alle drukte.

Ik ben ook nog aangenomen in Edinburgh! De school begint op 25 September maar ik zal eerder verhuizen naar Schotland. De studie duurt een jaar en als ik deze heb afgerond dan bezit ik over een Master of Arts in Animation. Ik heb er heel erg zin in. Weer lekker opnieuw beginnen met een nieuw idee, film en scriptie. Ik weet al ongeveer wat mijn nieuwe project zal zijn.

Verder ben ik bezig met mijn site http://www.nicolevolbeda.com/ Hij staat al online maar nog niet alles werkt. Ik ben ook bezig met van alles regelen voor het verhuizen en ik ga deze week ook nog beginnen aan het Droomwevers project waarin ik een kleine kinderanimatie maak bij een gedicht. Kortom er is vollop te doen. Tot slot nog een paar afbeeldingen.

Een still uit mijn animatie film

Het DVD hoesje

Filmposter 1

Filmposter 2

Promotie materiaal; een rode appel met mijn visitekaartje eraan

Mijn diploma ophalen

9 juni 2008

Spannend!

Nog een week te gaan en nog 4 shots om te maken en geluid om er onder te zetten. Het zal wel even een zware week worden en dan eindelijk ontspannen! Hier een nieuwe montage van de animatie. Deze is up to date van na de bespreking met Maarten en Paul al moet ik hier en daar nog tweaken aan de animatie.

7 juni 2008

Titel

Kijk eens wat ik tegen kwam op wikipedia:

In Latin, the words for 'apple' and for 'evil' are similar in the singular (malum — apple, malus — evil) and identical in the plural (mala). This may also have influenced the apple becoming interpreted as the biblical 'forbidden fruit',

Mala lijkt me dus misschien wel een geschikte titel omdat het zowel appels als slecht betekend. Wat denken jullie ervan en hebben jullie misschien nog andere suggesties?


4 juni 2008

Almost...

Aantal shots: 29
Shots af: 21
Shots bezig: 2
Dagen tot deadline: 12

Het begint al spannend te worden! Veel shots moet ik nog wel fine tunen en dan nog het geluid. Tijdens het animeren luister ik naar veel verschillende soorten muziek om inspiratie op te doen voor een soundtrack voor de animatie.
Er is een nieuwe link toegevoegd; Ingrid.