24 maart 2008

Geluid Gezocht


Ik ben op zoek naar muzikanten die muziek willen maken voor mijn animatie. De animatie zelf is een macaber sprookje waarbij het vooral draait om spanning. Het geluid daarbij is natuurlijk erg belangrijk. Het idee is om door middel van het klassieke instrument, het meisje en de klassieke kant van de vormgeving te laten vertegenwoordigen. De electronische elementen vertegenwoordigen weer de man en de grafische kant van de vormgeving. Ik heb nodig:

-Een of meerdere personen die een klassiek instrument zoals viool, piano of fagot bespeeld.
-Een of meerdere personen die de opnames kan mixen met electronische muziek.

Woorden waar je aan moet denken bij de soundtrack zijn; spanning, unheimlich en duister. Enkele voorbeelden van muziek om een indruk te geven:

Aphex Twin:
Venetian Snares:

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken neem dan contact met me op; n.volbeda@gmail.com. Je ontvangt dan de rest van de details.

17 maart 2008

Storyboard

Eindelijk mijn moving storyboard. Hopelijk is dit wel wat duidelijker dan mijn chaotische storyboard? De timing klopt hier en daar nog niet helemaal en ik kan er wel aan blijven frutsen maar dan is hij over 3 weken nog niet klaar. Wat facts:
-De animatie gaat ongeveer 2 minuten duren, veel minder dan mijn eerste schatting van 5 minuten!
-De heg wordt ruiger en het bos erachter wordt meer geïntegreerd met de heg.
-Tijdens het shot waar het beeld zwart is en je alleen haar ogen ziet hoor je voetstappen van de man en andere geluiden die het verhaal vertellen.
-Als de man op het meisje inhakt komen er rode bloedspatters in beeld.

Please, geef commentaar ^_^ nu kan het nog. Als ik eenmaal aan het animeren ben luister ik niet meer.

15 maart 2008

Scriptie

Eindelijk is mijn scriptie helemaal klaar. En dankzij de aardige man van de drukkerij is het ook nog een echt mooi boek geworden. Compleet met leren kaft, de titel erin geperst, leeslint en mooi oud papier. En nu nog mijn punt afwachten.

Ondertussen doen we hard doorwerken in ons hokje, maar soms is het zo'n dag...
Onsstudieontwijkendgedragfilmpje

3 maart 2008

Chaotisch Storyboard

Hier een voorbeeld van mijn manier van storyboarden. Chaotisch, lelijk getekend en alleen voor mij te begrijpen. Als je het gaat lezen let dan niet op de spelfouten. De volgende stap is alles op volgorde zetten en mooier uit tekenen. Deze week ga ik het moving storyboard maken en die wil ik volgende week maandag af hebben.